fredag 23 januari 2015

Nya saker att ha på rasten

Fritids har köpt in nya saker som vi kan använda på rasten. Vi har bland annat fått nya bandyklubbor och saker till vårt stall. För att vi ska kunna ha roligt och använda våra saker länge behöver vi berätta om hur vi ska ta hand om dem på bästa sätt.
Bandyklubbor och boll

  • I lådan vid matsalen finns 10 klubbor och en boll. Varje klubba har ett nummer. Det är för att vi ska veta vem som har använt klubban sist. Vill du låna en klubba skriver du ditt namn i den rosa boken som hänger vid bandyklubborna. När du har lämnat klubborna ska du stryka ditt namn i den rosa boken.  Bandybollen hjälps man åt att komma ihåg och den ska ligga i korgen som hänger på väggen jämte den rosa boken. Vårt stall 

  • I vårt stall har vi fyra boxar. Vill du leka häst så  kan du låna en spann med hästsaker på Tomtebo. På varje spann står hästens namn, Teddy, Star, Zoe och Pärlan. Spannarna står till vänster när du kommer in på fritids. Eftersom vi har fyra hästar så finns det fyra spannar. I varje spann finns det en sele, ett ridspö, en borste och ett grimskaft. Efter varje rast ska du lägga tillbaka sakerna i spannen och lämna den på Tomtebo.
    På Tomtebo finns det även hinder att låna. Dessa hjälps vi åt att ta in efter rasterna och lämna dem på Tomtebo. Trevlig helg - عطلة نهاية الاسبوع لطيفة 
Agnes/أغنيس Fady/فادي Oliver/زيتون

1 kommentar:

  1. Wow, vilka fina saker. Jag hoppas att alla kan tänka på det som Oliver, Agnes och Fady har skrivit så att vi kan ha sakerna länge!

    Hälsningar آنا لينا :)

    SvaraRadera