fredag 7 februari 2014

2014-02-07 Olle och Alva.

I tisdags va vi på idrott. Då gode vi basket. Föst gode vi skot i en basket korg. När vi skulle skuta i korgen skulle vi hålla med fingertopparna på basketbollen.

I torsdags hade vi stationer. På Ipaden gode vi ordtjuven man lärde sig att stava rätt på ord. Det va kul för att en tjuv kom och tog alla bokstäver när man inte hinner stava rätt . På en anan station så skrev vi på datorena på "min deckare". Vi är nästan klar med "min deckare".


Vi har haft 3 läs veckor där vi har läst hemma. Vi fick läsa hur många böcker vi ville och vilka böcker vi ville. Vi har också haft läsproffs som vi har jobbat med. Läsproffsen är Spågumman hon förutspår vad som ska hända i framtiden. Cowboyen fångar in dem viktiga orden. Detektiven löser ord som han eller hon inte förstår. Konstnären gör inre bilder när han läser . Reportern ställer frågor till texten om de han inte förstår. 

I onsdags va vi i lekhalen på vårt fritids tomte bo. Då julade Alva Amelie och Julia men då ville Olle Oliver och Christopher också lära sig att jula. Dem hade got lite och sedan tyckte Oliver sig inte för så han hoppade baklänges ner från bordet så han bröt handleden.               
Hälsningar Alva och Olle

1 kommentar:

  1. Oj vilken låååång text, kul o läsa vad ni hittat på, bra skrivit!

    SvaraRadera