fredag 10 januari 2014

Nu kör vi! - 2014!

Nu börjar vi på ett nytt år - 2014!

Alla i klassen tycker att det har varit roligt att få börja igen,säger Elias B. Det kändes lite pirrigt tycker Joel. Det var roligt att få träffa alla igen tycker Klara- Fina. Jag har saknat skolan säger Linus. Emma har saknat matten. Jag har saknat jobbet i skolan säger Sally.  Alexander tyckte det var jobbigt att stiga upp så tidigt. 

Elias S tycker det var roligt att få ett nytt uppdrag av Sally Smart. Isak har saknat deckarjobbet. Hannes önskar att få arbeta med engelska. Alva och alla i klassen önskar att få sova över på skolan tillsammans med några föräldrar. Edwin längtar efter att få läsa nya böcker. Cassandra längtar efter att få jobba med dinosaurier. Selma vill träna mer på division. Douglas vill bli bättre på multiplikation. Neo önskar att vårterminen blir jätterolig!
Alla i klassen önskar att få bygga saker som vi gjorde med Trollstaden, jobba med rymden och skriva skrivstil med penna.
Fröken Veronica hoppas att vi får lära oss massor, att vi arbetar med spännande uppgifter och att vi har roligt tillsammans!!

Trevlig helg och vårtermin önskar alla barnen i 2d

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar